Woon- en werkverkeer

Voordelig een getrainde student chauffeur door heel Nederland

Een chauffeur voor uw woon- en werkverkeer

Staat u dagelijks in de file naar uw werk? Steeds meer mensen maken gebruik van chauffeurs en in het speciaal “studentchauffeurs”.  Veel mensen uit het bedrijfsleven verspillen veel kostbare werktijd in de auto om van en naar kantoor te komen. Stipt Chauffeurs biedt u daaorm een ideale oplossing. Wij regelen voor u een woon- en werkverkeer chauffeur die de kans biedt om reistijd om te zetten in productieve werktijd. U wordt ’s ochtends thuis opgehaald, en ’s avonds ook weer thuis afgezet. 

Over onze studentchauffeurs

Ophalen en terugbrengen

De chauffeur haalt u ’s ochtends thuis op in uw eigen auto en rijdt u naar kantoor. Aan het einde van de werkdag staat de chauffeur op het afgesproken tijdstip weer klaar om u terug naar huis te brengen. De keuze is aan u of de chauffeur gedurende deze tijd stand-by moet blijven staan.

Twee enkele ritten

Bij twee standaard ritten rekenen wij een vast aantal uur (3 uur) per rit. De wachttijd van de chauffeur, wanneer u op kantoor bent, wordt dus niet doorberekend. De kosten voor dit type rit worden berekend op basis van het ophaal- en bestemmingsadres en de tijd waarop u gereden wenst te worden.

Voordelen van een chauffeur

Nooit meer hoeven zoeken naar het juiste adres of een goede parkeerplek. 
De chauffeur zet u voor de deur af en haalt u op de afgesproken tijd weer op. 

Heeft u een belangrijke afspraak en moet u daarvoor nog werk voorbereiden? Met een chauffeur kunt u gewoon op de achterbank werken.

‘S ochtends op het afgesproken tijdstip staat uw chauffeur klaar. ‘S avonds wanneer u weer klaar bent staat uw chauffeur wederom klaar.

Interesse? Vraag online een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een chauffeur voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Woon- en Werkverkeer

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle