Studentchauffeur

Reserveer zeer voordelig een getrainde studentchauffeur
door heel Nederland

Waarom een studentchauffeur van Stipt?

Wat heeft Stipt Chauffeurs u te bieden? Met een database van ruim 750 privé chauffeurs door heel Nederland en België, is er 24/7 een geschikte studentchauffeur beschikbaar om u van A naar B te rijden.
Stipt heeft alle studentchauffeurs getest op rijvaardigheid, sociale vaardigheden en presentatie. Elke chauffeur is op de hoogte van de etiquette en heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal om een zo goed mogelijke service te bieden. In de tijd dat u een vergadering heeft rijdt de studentchauffeur de auto door de wasstraat, of doet andere klusjes waar u niet aan toe komt.

Over onze studentchauffeurs

Iedere studentchauffeur is in het bezit van een geldige studenten OV-chipkaart. Dit wil zeggen dat zij in het bezit zijn van een gratis reisabonnement. Bij doordeweekse ritten zal er in bijna alle gevallen geen reiskosten inrekening worden gebracht. Dit zal slechts gebeuren wanneer er geen openbaar vervoer rijdt of de rit in het weekend plaats vindt. 

Onze studentchauffeurs zijn in bezit van een gratis studenten OV-chipkaart. Er zullen bijna nooit reiskosten inrekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Wanneer dit wel het geval is communiceren wij dat tijdig met u.

Onze chauffeurs studeren uitsluitend aan een hogeschool of universiteit. Voordat elke chauffeur wordt aangenomen, doorlopen ze een strenge selectiedag waarbij ze onder andere moeten slagen voor de rijtest.

Een studentchauffeur van Stipt is minimaal 19 jaar oud en één jaar in het bezit van het rijbewijs. Zij hebben een goede kennis van het wegennet.
De chauffeurs zien er representatief uit en dragen een donker kostuum.

Interesse? Vraag online een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt nu gebruik maken van een studentchauffeur voor €28,75 per uur, excl. BTW. Stipt chauffeurs biedt u bij elke chauffeursdienst met een van onze chauffeurs een gratis aanvullende verzekering. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Studentchauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle