Blessure chauffeur

Niet kunnen of mogen rijden? Wees toch mobiel met een blessure chauffeur van Stipt Chauffeurs

Een blessure chauffeur rijdt u overal naar toe

Heeft u een blessure opgelopen of is er een andere reden waardoor u zelf niet in staat bent om te rijden? Stipt biedt een zeer voordelige oplossing, wij bieden u een blessure chauffeur die u rijdt zodat u toch mobiel blijft. 

Kijk ook eens naar uw verzekering, veel maatschappijen dekken deze chauffeursdienst tegenwoordig. In het geval van een blessure kunt u dus toch gewoon blijven werken.

Niet alleen tijdelijke blessures zoals botbreuken, maar ook blijvende klachten geven een goede reden om een blessure chauffeur in te huren. Met een chauffeur op afroep kunt u weer aan het arbeidsproces deelnemen. 

Omdat u door het gebruik van een chauffeur weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces geeft een groot aantal verzekeraars tegenwoordig vergoedingen voor chauffeursdiensten. Dit is voor u en uw leidinggevende een win-winsituatie. 

Interesse? Vraag dan een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een blessurechauffeur vanaf €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Blessure Chauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle