Vliegveld service

Eenvoudig en voordelig naar vliegveld in uw eigen auto

Vliegveld service van Stipt Chauffeurs

Een goede manier om op het vliegveld te komen kan best wel eens voor problemen zorgen. Wanneer u met het openbaar vervoer reist is er altijd kans op vertraging en de auto bij het vliegveld parkeren kost veel geld. Een eenvoudig en voordelige manier om naar het vliegveld te gaan is met onze vliegveld service. Onze chauffeur brengt u naar iedere luchthaven in Nederland, Duitsland en België. U wordt afgezet bij de juiste gate, de chauffeur zal daarna de auto weer terug zetten bij u thuis, of op uw kantoor. Op afspraak kan de chauffeur u ook weer op komen halen van het vliegveld, zo kunt u rustig op reis.

Voordelen van een Airport Service

Parkeren bij een vliegveld is kostbaar, ook staat uw auto niet altijd veilig. Onze service biedt de oplossing. Een van onze chauffeurs brengt u in uw eigen auto naar het vliegveld en rijdt vervolgens weer terug naar uw huis of werkadres. De auto staat wanneer u op reis bent dan gewoon veilig bij u thuis. Bij terugkomst wordt u ook weer netjes opgewacht. Vanaf €28,75 per uur maakt u al gebruik van onze service. Wij leveren automatisch een gratis aanvullende verzekering.

Een relatie die opgehaald moet worden van het vliegveld gaat vaak per taxi. U als bedrijf kunt een extra service bieden door uw relatie op te laten halen met een vliegveldtaxi en privéchauffeur. De chauffeur wacht uw relatie op met een bordje, met daarop de naam van uw relatie en het desbetreffende bedrijf. De rit zal plaatsvinden in een keurige auto met een directichauffeur. Stipt Chauffeurs geeft garantie op een uitstekende service.

Interesse? Reserveer dan direct een chauffeur

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een studentchauffeur voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Vliegveld Service

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle