088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Tarieven

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.

ReserveerOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Ritkosten

Stipt hanteert overdag een tarief van €18,00 per uur, exclusief BTW.

Per rit wordt er minimaal drie uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag gerekend, maar wel wordt er minimaal vier uur in rekening gebracht. Dit geldt voor ’s avonds vanaf 22h00uur.

Reiskosten

Het eerste half uur reistijd van de heen- en terugreis van de chauffeur is gratis! Bovendien bestaat Stipt volledig uit studenten die gebruiken kunnen maken van hun studenten OV kaart, waardoor ze in de meeste gevallen door de week gratis reizen.

Lunch-/dinnerkosten

De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 8 uur zijn €12,00.

Bijkomende kosten

In sommige gevallen zijn onze chauffeurs genoodzaakt om kosten te maken. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor het openbaar vervoer in het weekend (de student reist wél met 40% korting) of kosten die noodzakelijkerwijs worden gemaakt omdat er geen openbaar vervoer aanwezig of beschikbaar is.

Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,27 per kilometer worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend beginnen of welke ’s avonds laat eindigen.

Onderneem meteen actie!