Tarieven

Reserveer nu een chauffeur vanaf €28,75 per uur, exclusief BTW

Tarieven van Stipt Chauffeurs

Stipt hanteert overdag tarieven vanaf €28,75 per uur, exclusief BTW. Per rit wordt er minimaal drie uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag gerekend en geldt bij ons ook een minimale afname van 3 uur.

Reiskosten

Het eerste half uur reistijd van de heen- en terugreis van de chauffeur is gratis! Bovendien bestaat Stipt Chauffeurs volledig uit studenten die gebruiken kunnen maken van hun studenten OV kaart, waardoor ze in de meeste gevallen door de week gratis reizen.

Bijkomende kosten

In sommige gevallen zijn onze chauffeurs genoodzaakt om kosten te maken. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor het OV in het weekend (de student reist wél met 40% korting) of kosten die noodzakelijkerwijs worden gemaakt omdat er geen OV aanwezig of beschikbaar is. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zullen wij een vergoeding van € 0,42 per kilometer rekenen. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend beginnen of welke ’s avonds laat eindigen. 

Lunch-/dinnerkosten

Als je een chauffeur reserveert voor een rit die langer duurt dan 10 uur, zijn er ook lunch-/dinnerkosten. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 10 uur zijn €15,- per chauffeur.

Interesse? Vraag dan een gratis offerte aan

Tarieven

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle