Directiechauffeur

Voordelig een gecertificeerde directiechauffeur
door heel Nederland

Gecertificeerde directiechauffeurs

Op zoek naar een directiechauffeur in plaats van een studentchauffeur? Maak snel kennis. 
Aan onze directiechauffeurs worden vanzelfsprekend hogere eisen gesteld. Het grote verschil is dat een directiechauffeur in bezit is van een chauffeursdiploma en weet hoe te handelen in noodsituaties. Een directiechauffeur van Stipt Chauffeurs is minimaal in het bezit van één van de erkende CCV-D of DEKRA certificaten. 

Directiechauffeus hebben service centraal staan en doen er alles aan om de klant een veilig, betrouwbaar gevoel te geven. 

Directiechauffeur van Stipt aanvragen

Wanneer u een directiechauffeur aanvraagt, komt er een accountmanager van Stipt Chauffeurs bij u langs. Samen kunt u kijken welke wensen u heeft, en op welke manier wij in deze behoefte kunnen voorzien.  

Stipt Chauffeurs zal u een lijst met geschikte kandidaten voorleggen. Wanneer u hieruit gekozen heeft zal de chauffeur beginnen met een proeftijd van een maand. Indien het niet naar wens is zal er direct een andere kandidaat naar voren worden geschoven. 

Waarom een directiechauffeur?

Een directie chauffeur is niet zomaar een chauffeur. Onze directiechauffeurs zijn altijd gediplomeerde chauffeurs met nationaal erkende certificaten. Een gespecialiseerde chauffeur waarmee u een conversatie kunt voeren op een hoger niveau. Bij een directie chauffeur in de auto heeft u altijd een veilig en betrouwbaar gevoel. 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een directiechauffeur vanaf €43,10 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden.
Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Directiechauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle