Autotransport

Laat u auto veilig en voordelig van A naar B brengen

Autotransport door binnen- en buitenland

Moet uw auto van A naar B worden vervoerd ? Met onze autotransport service bieden wij een uitstekende uitkomst voor dit vraagstuk. De chauffeurs van Stipt Chauffeurs halen uw auto op in binnen- en buitenland en brengen deze direct naar de eindlocatie. Het ophalen van meerdere auto’s per dag is voor hen ook geen enkel probleem.

Deze dienst is erg interessant voor uw bedrijf!

Voor organisaties die veel in contact komen met het ophalen en wegbrengen van auto’s, bieden wij de ideale oplossing. U hoeft geen werknemers meer op pad te sturen om een auto op te halen, Stipt biedt namelijk tegen zeer laag tarief een hiker aan. De hiker regelt het verder en uw werknemers houden tijd over voor zaken die er toedoen. Veel terugkomende klanten van Stipt zijn; Autodealers, transportbedrijven, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en schadeherstel bedrijven.

 

Interesse? Vraag dan een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U heeft al een hiker voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Autotransport

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle