Prive chauffeur

Maak kennis met een getrainde of gecertificeerde
privéchauffeur van Stipt Chauffeurs. 

Waarom een prive chauffeur van Stipt?

Opzoek naar een prive chauffeur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Stipt Chauffeurs is sinds 2002 gespecialiseerd in het leveren professionele chauffeursdiensten door heel Nederland en België. Met een bestand van ruim 750 chauffeurs, kunnen wij u altijd voorzien van een geschikte chauffeur.

Alle prive chauffeurs van Stipt zijn getest op rijvaardigheid, sociale vaardigheden en presentatie. Omgang met de auto zal uiterst voorzichtig gebeuren. De chauffeurs zijn op de hoogte van de etiquette, om u zo een uitstekende service te kunnen leveren.
De chauffeurs zijn multifunctioneel inzetbaar. In de tijd dat u een vergadering heeft wast de studentchauffeur uw auto of doet andere klusjes waar u zelf niet aan toe komt.

De voordelen van Stipt Chauffeurs

Ontdek het gemak van een eigen privechauffeur en maak kennis met een van onze passende chauffeursdiensten op maat. 
De chauffeurs rijden niet alleen in Nederland en België maar ook voor lange internationale ritten door Europa kunnen zij worden ingezet. Uw reistijd wordt op deze manier effectiet benut en geeft u ruimte om te werken of uit te rusten.

De tijd dat de chauffeur rijdt, kunt u gebruiken om door te werken. Wij veranderen uw auto in een mobiel kantoor, of u kunt lekker uitrusten achterin de auto. Uw tijd wordt op deze manier beter benut. 

De chauffeur zet u voor de deur af en haalt u op de afgesproken tijd weer op. Zo verliest u geen tijd met het zoeken van een parkeerplek. Doordat de auto voorrijdt kunt ook meteen weer door naar de volgende afspraak.

Een prive chauffeur is multifunctioneel inzetbaar.  In de tijd dat u een vergadering heeft wast de chauffeur uw auto of doet andere klusjes waar u zelf niet aan toe komt. Op deze manier ontlast de chauffeur u van uw dagelijkse klusjes. 

Interesse? Vraag dan een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een chauffeur vanaf €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Prive chauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle