088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Diensten

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.

ReserveerOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Onze diensten

Woon-werk verkeer

Staat u dagelijks in de file naar kantoor? Veel mensen uit het bedrijfsleven verspillen hier werktijd in de auto om van en naar kantoor te komen. Stipt Chauffeurs denkt met u mee en biedt u de kans om deze reistijd om te zetten in productieve werktijd.

 

BOB-chauffeur

Zakendoen gaat vaak gepaard met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Wanneer u gebruik maakt van een Stiptchauffeur kunt u tijdens het diner gerust een glas wijn drinken. Op de afgesproken tijd en plaats meldt de chauffeur zich en hoeft u zich geen zorgen te maken over de terugreis.

Blessurevervoer

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een chauffeur na het oplopen van een blessure. Een chauffeur biedt uitkomst als u vanwege medische redenen niet meer zelf kunt rijden.

Valet parking

Stipt biedt u bij elke (feestelijke) gelegenheid een comfortabele mobiliteitsoplossing op maat. Zo hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van een valet parking service. 

Parkeergarage

De logistieke situatie van een gelegenheid is een onderdeel waar luchtig of als laatste aan gedacht wordt. Toch is dit het eerste en laatste onderdeel waar uw gasten mee te maken krijgen en een van de zaken die het meest waarschijnlijk is om problemen te veroorzaken. 

Shuttle service

Stelt u zich voor: U komt als bezoeker aan bij een evenement en het is donker, koud en vochtig buiten. U wordt ver van de ingang naar uw parkeerplek gewezen, die hopelijk op een verharde ondergrond is. Tot uw grote verrassing staat er echt een nette chauffeur voor u klaar met een milieuvriendelijke golfkar om u naar de ingang van de locatie te brengen!

Airportservice

Onze Stiptchauffeur brengt u naar iedere luchthaven in Nederland, Duitsland en België. De chauffeur zet u bij de juiste gate af en brengt uw auto weer veilig naar huis of kantoor. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw chauffeur op het afgesproken tijdstip weer voor u klaar.

Autotransport

Autotransport nodig? Door heel Nederland kunnen onze chauffeurs uw auto’s brengen en halen. Onze chauffeurs zijn de ideale oplossing voor uw transport, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn.

Onderhoudsservice

Moet uw auto naar de garage voor een APK beurt of moeten uw zomerbanden verwisseld worden voor winterbanden? Een chauffeur van Stipt kan dit voor u doen.

De chauffeur haalt de auto op de afgesproken tijd op, rijdt deze naar de garage en wacht tot de auto klaar is.

Onze voordelen

Flexibiliteit

U kunt bij ons een ritaanvraag tot 3 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Leveringszekerheid

Door onze landelijke dekking kunnen wij in 99,9 % van de ritaanvragen een chauffeur leveren.

Heldere comminucatie

Heldere communicatie heeft niet alleen intern, maar ook richting onze klanten de hoogste prioriteit.

Onderneem meteen actie!