Onze diensten

Bekijk alle chauffeursdiensten van Stipt Chauffeurs

Vraag nu een gratis offerte aan!

Kies voor een chauffeursdienst op maat 

Stipt Chauffeurs biedt verschillende chauffeursdiensten aan, van valet parking tot airport service.
Met onze verschillende chauffeursdiensten op maat helpen we u graag bij elke aanvraag!

Valet parking

Stipt biedt u bij elke (feestelijke) gelegenheid een comfortabele mobiliteitsoplossing op maat. Zo hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van een valet parking service.

BOB chauffeur

Zakendoen gaat vaak gepaard met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Wanneer u gebruik maakt van een Stipt chauffeur kunt u tijdens het diner gerust een glas wijn drinken.

Autotransport

Autotransport nodig? Door heel Nederland kunnen onze chauffeurs uw auto’s brengen en halen. Onze chauffeurs zijn de ideale oplossing voor uw transport, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn.

Blessure chauffeur

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een chauffeur na het oplopen van een blessure. Een chauffeur biedt uitkomst als u vanwege medische redenen niet meer zelf kunt rijden.

Woon- en werkverkeer

Staat u dagelijks in de file naar kantoor? Veel mensen uit het bedrijfsleven verspillen hier werktijd in de auto om van en naar kantoor te komen. Stipt Chauffeurs denkt met u mee en wij bieden diensten om deze reistijd om te zetten in productieve werktijd.

Vliegveld service

Onze chauffeur brengt u naar iedere luchthaven in Nederland, Duitsland en België. De chauffeur zet u bij de juiste gate af en brengt uw auto weer veilig naar bestemming. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw chauffeur op het afgesproken tijdstip weer voor u klaar.

Diensten

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle