Onze chauffeurs

Kies een geschikte chauffeur voor uw dienst bij Stipt Chauffeurs

Vraag online een gratis offerte aan!

Welke chauffeurs kunt u inzetten?

Stipt Chauffeurs biedt u verschillende soorten chauffeursVan een getrainde studentchauffeur in uw auto tot aan een auto met directiechauffeur. Elke chauffeur die bij ons werkzaam is, is getest op rijvaardigheid, sociale vaardigheden, topografische kennis en verzorgdheid. Ook beheersen onze chauffeurs allemaal de Nederlandse en Engelse taal. Stipt chauffeurs garandeert voor elke dienst een representatieve chauffeur.

Studentchauffeur

Stipt Chauffeurs werkt hoofdzakelijk met studentchauffeurs. Alle studentchauffeurs zijn getest op rijvaardigheid, sociale vaardigheden, topografische kennis en verzorgdheid. Iedere chauffeur is op de hoogte van de etiquette om een uitstekende service te kunnen verlenen. Ook beheersen zij de Nederlandse en Engelse taal.

Prive chauffeur

Opzoek naar een privé chauffeur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Stipt Chauffeurs is al sinds 2002 gespecialiseerd in privé vervoer door heel Nederland. Met een database van ruim 750 studenten, kunnen wij u altijd voorzien van een prive chauffeur uit uw omgeving. Vraag een gratis offerte aan en maak snel kennis met uw chauffeur.

Directiechauffeur

Een directiechauffeur in plaats van een studentchauffeur? Aan deze chauffeurs worden nog meer hoge eisen gesteld. Het grote verschil is dat een directiechauffeur in het bezit is van een chauffeursdiploma. Een directiechauffeur is bij ons minimaal in het bezit van een CCV-D of DEKRA certificaat.

Auto met chauffeur

Heeft u geen auto tot uw beschikking of wilt u iemand op laten halen? Wij kunnen u helpen met onze chauffeursdienst. Met onze ruime keuze aan luxe auto’s kunnen wij u altijd van dienst zijn. U wordt altijd gereden door één van onze gecertificeerde directiechauffeurs met een CCV-D of DEKRA certificaat.

Interesse? Vraag nu een gratis offerte aan

Chauffeurs

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle