088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

De beste chauffeurs

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.
ReserveerOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Onze chauffeurs

Studentenchauffeur

Stipt Chauffeurs werkt hoofdzakelijk met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid. De chauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Naast de rijvaardigheid wordt er tevens aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant.

Een studentchauffeur van Stipt Chauffeurs weet hoe hij moet handelen in elke situatie. Daarnaast beschikken onze studentchauffeurs over een geldige studenten OV-chipkaart. Daarom zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben. Ook studeren zij allen aan een hogeschool of universitaire instelling. De chauffeurs zijn minimaal 19 jaar oud en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs. Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet en een representatief kostuum. De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden.

U kunt al gebruik maken van een studentchauffeur vanaf € 18,00 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Directiechauffeur

In plaats van een privéchauffeur kunt u zich ook laten rijden door een directiechauffeur. Aan deze chauffeur worden dezelfde hoge eisen gesteld, alleen heeft deze chauffeur een erkend chauffeursdiploma.

Om een directiechauffeur aan te vragen komt een accountmanager van Stipt Chauffeurs persoonlijk bij u langs. Samen kunt u kijken welke wensen en eisen u heeft.
Vervolgens zal Stipt Chauffeurs een lijst met geschikte kandidaten maken, wanneer u hier een chauffeur uit gekozen heeft zal deze, met een proeftijd, beginnen met chaufferen.

Voor een directiechauffeur wordt een uurtarief van €30,50 (excl. BTW) gerekend. Deze tarief is inclusief onze verzekering. Neemt u contact op met ons kantoor als u meer wilt weten van het inhuren van een directiechauffeur.

VIP chauffeur

Voordelen van een VIP chauffeur

Uw rit laten begeleiden door een VIP chauffeur heeft vele voordelen:

Tijdens de reis kunt u ongestoord doorwerken;

U komt goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken;

Uw VIP chauffeur zet u onder begeleiding voor de deur af;

De VIP chauffeur zal in alle gevallen u en uw waardevolle spullen beschermen.

Gekwalificeerd VIP vervoer De chauffeurs die ingezet worden voor VIP vervoer beschikken over speciale veiligheidscertificaten. Bovendien hebben ze ruime praktijkervaring in het beveiligingswerk. De VIP chauffeurs hebben geleerd om de rit veilig voor te bereiden, preventieve observaties te maken om risico’s te identificeren en samen te werken met andere (beveiligings)partijen. Informatie over VIP vervoer verstrekken wij uitsluitend tijdens een persoonlijk gesprek. Bel voor een afspraak naar 088-2428370 of mail naar info@stiptchauffeurs.nl.

Auto met chauffeur

Heeft u weleens een chauffeur nodig maar geen auto tot uw beschikking of wilt u een van uw klanten op laten halen van bijvoorbeeld Schiphol of een diner? Dan kunnen wij u ook een auto met chauffeur leveren.

Hierbij kunt u denken aan een Mercedes E-klasse of een S-klasse limousine. Ook voor groepen kunnen wij uw vervoer regelen. Het wagenpark voor groepsvervoer bestaat onder andere uit een Mercedes Vito, een luxe touringcar of een VIP-bus. Hiermee kunnen wij van acht tot 42 personen vervoeren.

VIP bus met chauffeur

Stipt Chauffeurs biedt extra mogelijkheden op het gebied van kleinschalig groepsvervoer tot 16 personen. Onze vloot minibussen bestaat uit Mercedes Sprinter’s, Mercedes Viano & VW Multivans. Deze minibussen zijn voorzien van alle noodzakelijke opties die u van een representatieve minibus mag verwachten.

Door andere chauffeursdiensten extern ingehuurde voertuigen met gele kentekenplaten en een chauffeur zonder geldige chauffeurspas, vallen onder illegaal vervoer. Dit komt helaas nog steeds vaak voor. Inspectie Verkeer & Waterstaat controleert dagelijks op deze illegale praktijken, met ook voor u als klant vervelende gevolgen indien het illegaal vervoer betreft.

Onderneem meteen actie!