Valet parking

Laat uw visitekaartje achter met deze
perfecte parkeeroplossing voor uw event!

Valet parking van Stipt Chauffeurs

Op het gebied van valet parking is Stipt Chauffeurs al enige tijd een van de marktleiders in Nederland. Stipt beschikt over gespecialiseerde chauffeurs die een valet parking soepel en veilig laten verlopen. Onze gastheer ontvangt uw gasten en de chauffeurs zetten de auto’s weg zodat de gasten niet hoeven te zoeken naar een parkeerplek. Stipt regelt een locatie waar de auto’s op een veilige en logistiek goede manier worden geparkeerd. Aan het einde van het event zorgen de chauffeurs ervoor dat de auto’s weer worden voorgereden zodat uw gasten niet hoeven te wachten.
Iedere chauffeur draagt een kostuum en is op de hoogte van de etiquette.

Wat zijn de voordelen van valet parking?

De chauffeurs zijn minimaal 19 jaar oud en in het bezit van een B-rijbewijs. Ook moet elke chauffeur minimaal één jaar rijervaring hebben en heeft bij Stipt een strenge rijtest doorstaan. De kans op schades is op deze manier gereduceerd. Als u valet parking huurt bij Stipt Chauffeurs zorgen wij altijd voor een verzorgde en representatieve organisatie.

Uw gasten kunnen stoppen voor de ingang, de rest wordt voor hen geregeld. Zo ontnemen wij de gasten en de organisatie het zoeken naar een parkeerplek en daarmee een parkeerprobleem. Onze chauffeurs zorgen dat de auto’s netjes en veilig worden geparkeerd. Aan het eind van de avond worden de auto’s weer terug gereden.

Het is niet alleen gemakkelijk voor uw gasten maar ook voor de organisatie. Een valet parking straalt ook een stukje professionaliteit en luxe uit. U geeft zo een extra dimensie aan uw avond. 
Als organisatie hoeft u niet bang te zijn voor schades aan de auto’s. Mocht dit het geval zijn? Dan valt u automatisch onder de verzekering van Stipt Chauffeurs.

Interesse? Vraag nu een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een chauffeur voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Valet Parking

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle