Auto met chauffeur

Word voordelig gereden in een luxe auto
door gediplomeerd chauffeur

Luxe auto met gediplomeerd chauffeur

Heeft u geen auto tot uw beschikking of wilt u iemand op laten halen? Wij kunnen u helpen met onze chauffeursdienst. Maak keuze uit een luxe auto uit ons wagenpark en onze chauffeurs zijn u op elk gewenst moment van dienst. De directiechauffeurs bezitten minimaal een CCV-D1 of DEKRA certificaat, zij bieden een uitstekende service en rijden de klant(en) veilig en betrouwbaar naar bestemming.

Ons wagenpark

Voor de aanvraag van een auto met chauffeur heeft u contact met een accountmanager van Stipt Chauffeurs. Samen bespreken we uw wensen. De meest populaire auto’s zijn een Mercedes E-Klasse of een Mercedes S-Klasse limousine.

Stipt Chauffeurs organiseert ook groepsvervoer. Hiervoor hebben wij verschillende auto’s en bussen tot onze beschikking. Een Mercedes V-Klasse, luxe touringcar of een VIP-bus. Hiermee kunnen 8 tot 42 personen worden gereden.

Voordelen auto met chauffeur

Er zijn een tal van situatie waarbij extern vervoer met chauffeur erg handig is. Wilt u bijvoorbeeld uw relatie op laten halen bij het vliegveld of bent u tijdelijk niet in bezit van een auto? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een van onze directiechauffeurs brengt u met een luxe auto naar de gewenste locatie. De tijd die u normaal achter het stuur zit kunt u nu efficient benutten.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een auto met chauffeur vanaf €55,00 per uur, excl. BTW. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar
(088) 24 28 370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Auto met chauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle