BOB chauffeur

Laat u veilig en voordelig naar huis rijden in eigen auto

BOB chauffeur brengt u veilig naar huis

In sommige gevallen gaan zaken gepaard met een goed glas wijn en een uitgebreid diner. Met onze BOB chauffeur hoeft u niet meer na te denken over de hoeveelheid alcohol dat u nuttigt. Een getrainde studentchauffeur van Stipt haalt u op de afgesproken locatie op en rijdt u in uw eigen auto terug naar huis. Wij ontnemen u de zorgen van de terugreis.

Over onze studentchauffeurs

Onze studentchauffeurs beschikken over een geldige studenten OV-chipkaart. In de meeste gevallen wordt er geen reiskosten in rekening gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben.

De chauffeurs van Stipt Chauffeurs studeren allen aan een hogeschool of universitaire instelling. Om te mogen werken als chauffeur moeten zij minimaal 19 jaar oud zijn en ten minst één jaar over het rijbewijs beschikken. 

Wij vragen van de student chauffeur een uitstekende kennis van het wegennet en een representatief kostuum en een flexibele houding.

De chauffeurs van Stipt hebben allen een streng werving en selectietraject doorstaan met bijbehorende rijtest.

Interesse? Vraag nu een gratis offerte aan

Voordelig uurtarief

U kunt al gebruik maken van een BOB-chauffeur vanaf €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

BOB Chauffeur

Kraanspoor 50

1033 SE Amsterdam

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen

Grote Voort 293-A

8041 BL Zwolle