088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Woon- en werkverkeer

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.

ReserveerOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Woon-werk verkeer

Staat u dagelijks in de file naar kantoor? Veel mensen uit het bedrijfsleven verspillen hier werktijd in de auto om van en naar kantoor te komen. Stipt Chauffeurs denkt met u mee en biedt u de kans om deze reistijd om te zetten in productieve werktijd.

Ophalen en terugbrengen

De chauffeur haalt u ’s ochtends thuis op in uw eigen auto en rijdt u naar kantoor. Aan het einde van uw werkdag staat de chauffeur weer klaar om u naar huis te brengen.

2 standaard ritten

Bij twee standaard ritten rekenen wij een vast aantal uur (minimaal 6) in rekening. De wachttijd van de chauffeur, wanneer u op kantoor bent, wordt dus niet doorberekend. De kosten voor dit type rit worden berekend op basis van het ophaal- en bestemmingsadres en de tijd waarop u gechauffeerd wenst te worden.

Prijs

U maakt al gebruik van een blessure chauffeur vanaf € 18,00 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Wilt u een reservering maken, bel dan ons gratis nummer 088 – 2428370 of doe uw reservering gemakkelijk via ons reserveringsformulier.

Onderneem meteen actie!