088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Shuttle service

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.

ReservererOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Shuttle service

Stelt u zich voor: U komt als bezoeker aan bij een evenement en het is donker, koud en vochtig buiten. U wordt ver van de ingang naar uw parkeerplek gewezen, die hopelijk op een verharde ondergrond is. Tot uw grote verrassing staat er echt een nette chauffeur voor u klaar met een milieuvriendelijke golfkar om u naar de ingang van de locatie te brengen! Uw kleding blijft netjes, u hoeft niet te sjouwen met uw spullen en u arriveert in een soortgelijk comfort bij de ingang van de betreffende gelegenheid. Stipt Chauffeurs verzorgt dit soort gepaste oplossingen al vele jaren voor dit soort gelegenheden. Maar het draait hierbij natuurlijk niet altijd alleen om uw gasten! Wanneer er sprake is van een groot terrein met meerdere locaties is het vaak ook van belang om uw eigen personeel snel en representatief te kunnen verplaatsen.

Altijd een gepaste aanpak en uitstraling

Iedere gelegenheid heeft zijn eigen logistieke situatie, knelpunten en uitstraling. Of het nu om een eenmalige gelegenheid gaat of een samenwerking gedurende een langere periode, wij denken met u mee en verzorgen een dienstverlening die in uw plaatje past. Wij zijn in staat om te werken met meerdere soorten voertuigen, zoals busjes, personentreintjes, Electrocars of luxe auto’s. Daarnaast is het voor u ook belangrijk dat onze chauffeurs bekend zijn met uw locatie en organisatie. Daarom investeert Stipt Chauffeurs altijd in een nauwkeurige kennismaking in het voortraject, zodat al onze chauffeurs er helemaal klaar voor zijn wanneer hun dienst begint. Ook zijn er diverse mogelijkheden om de dienstverlening nog meer te personaliseren door bijvoorbeeld het tonen van uw bedrijfslogo op de voertuigen en kleding.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u?

Vraag direct vrijblijvend bij ons een offerte aan via de onderstaande link! Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag met u mee om de dienstverlening zo gepast mogelijk te realiseren. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw belangrijke gasten na afloop in hun eigen auto comfortabel thuis te laten brengen door onze BOB-chauffeurs? Of uw verkeersstroom en parkeergelegenheid te laten beheren door onze Verkeerscoördinatie?

Onderneem meteen actie!