088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Studentchauffeur

De beste studentchauffeur tegen de scherpste prijs

ReserveerOfferte

Student chauffeur, de leukste bijbaan van Nederland!

studentchauffeur
Stipt Chauffeurs werkt hoofdzakelijk met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid. De chauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Naast de rijvaardigheid wordt er tevens aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant.
Onze studentchauffeurs beschikken over een geldige studenten OV-chipkaart. Daarom zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, aangezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben. Ook studeren zij allen aan een hogeschool of universitaire instelling. De chauffeurs hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs. Wij vragen van de student chauffeur een uitstekende kennis van het wegennet en een representatief kostuum. De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden.

U kunt al gebruik maken van een student chauffeur vanaf € 18,00 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering, klik hier voor de voorwaarden. Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-2428370, stuur een mail naar info@stiptchauffeurs.nl of reserveer uw rit online.

Onderneem meteen actie!