088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Parkeerbegeleiding

De beste chauffeurs tegen de scherpste prijs.

ReserveerOfferte

De leukste bijbaan van Nederland. Solliciteer nu!

Parkeerbegeleiding

De logistieke situatie van een gelegenheid is een onderdeel waar luchtig of als laatste aan gedacht wordt. Toch is dit het eerste en laatste onderdeel waar uw gasten mee te maken krijgen en een van de zaken die het meest waarschijnlijk is om problemen te veroorzaken. Uw gasten zijn vaak onbekend met de omgeving van uw locatie, weten niet goed hoe ze er moeten komen en parkeren op een plek die het in hun optiek het makkelijkste uitkomt. Dit levert om die reden vaak ongewilde irritaties op.

Optimalisatie

Onze begeleiders beschikken allen over een coördinerend inzicht en werken in een team om de verkeersstroom te optimaliseren. Uw gasten hoeven hierdoor alleen maar de instructie te volgen tot ze bij hun eigen parkeerplek gearriveerd zijn. Hier worden zij vervolgens keurig welkom geheten en verwezen naar de ingang van uw locatie. Het geeft u als organisator controle, eenvoud en tevens een impuls in de totale kwaliteit van uw gelegenheid!

Prijs

De kosten voor onze verkeerscoördinatie zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark, het te verwachten hoeveelheid auto’s en het daarvoor benodigde aantal werknemers. Voor de uitvoering van een parkeercoördinatie hanteren wij een uurtarief van € 18,00 per uur (excl. BTW) per werknemer. Dit tarief is inclusief onze unieke verzekering.

Onderneem meteen actie!