088 - 24 28 370 info@stiptchauffeurs.nl

Informatie

Alle informatie over alle prijzen
ReserveerOfferte

Veelgestelde vragen

Wij hebben veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet en van een passend antwoord voorzien. Ons team zal uw vraag dan graag beantwoorden.

Onze verzekering

Stipt Chauffeurs bied haar klanten een aanvullende verzekering aan. Hierdoor kunt u verzekerd op pas met uw eigen chauffeur. Lees meer over onze unieke verzekering »

 

Onze klantbeloftes

Met onze klantbeloftes maken we duidelijk hoe wij willen omgaan met onze klanten, werknemers en zakelijke partners.  Lees onze klantbeloftes »

Vast uurtarief

Bij Stipt Chauffeurs beschikt u al over een eigen chauffeur voor € 18,00 per uur (excl. BTW). Lees meer over onze tarieven »

Verzekering

* U bent verzekerd tegen cascoschades tot maximaal € 12.500 los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in Nederland.

* Het verlies of de vermindering van korting wegens schadevrij-rijden over de eerste drie verzekeringsjaren na de schadedatum wordt vergoed (de zogenoemde no-claim korting).

* U bent verzekerd voor schades in zowel de gehele BeNeLux als in Duitsland.

Voorwaarden

De opdrachtgever van een rit is te allen tijde verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA-verzekering, conform de in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen.

De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de gehele duur van de overeenkomst in stand te houden. Dit is van toepassing op alle ritten die door Stipt Chauffeurs worden uitgevoerd. uitsluitingen zijn diefstal van het motorvoertuig, En schades tijdens het geparkeerd staan.

  • communicatie 80%
  • Website verkeer 50%
  • Conversie percentage 75%
  • Email Subscribers 60%
Heldere communicatie heeft niet alleen intern, maar vanzelfsprekend ook richting onze klanten en andere zakelijke partners de hoogste prioriteit. Uiteenlopend van een duidelijke en overzichtelijke website, een persoonlijke login voor al onze klanten en chauffeursBovendien besteden wij veel aandacht aan feedback. Na afloop van gereden ritten vindt altijd een actieve terugkoppeling plaats, waardoor wij meer inzicht krijgen in eventuele verbeterpunten en kunnen werken aan een (nog) betere dienstverlening.
Uw mening, suggesties, klachten en opmerkingen zijn voor ons belangrijk. Wij werken hard aan kwaliteit en kunnen hierbij uw hulp goed gebruiken.
U kunt ons bereiken per telefoon via 088 – 24 28 370 of door het formulier op de contactpagina in te vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderneem meteen actie!